نوشته شده توسط : heyvatech

my.tax.gov.ir آدرس اینترنتی درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی كشور  است که توسط سازمان امور مالياتی ايجاد شده تا امكان ارائه خدمات گوناگون در اين حوزه را برای كاربران ايجاد نمايد. با توجه به اين كه ماليات يكی از مهم ترين بخش های بودجه كشور را به خصوص در سال های اخير به خود اختصاص داده است، بايد نظارت مناسبی هم بر روی آن وجود داشته باشد. سازمان امور مالياتی كه زير نظر وزارت اقتصاد و دارايی كشور فعاليت خود را انجام می دهد، وظيفه رسيدگی به امورات مربوط به ماليات را بر عهده دارد.

 

 

 

سازمان امور مالیاتی با ايجاد درگاه ملی خدمات مالیات به آدرس my.tax.gov.ir سعی كرده تا نياز به مراجعه حضوری افراد حقيقی و حقوقی به ارگان های مربوط را تا حد امكان كاهش دهد. استعلام بدهی های مالياتی، استعلام پرونده های مالیاتی و موارد اين چنينی ديگر از جمله خدمات الکترونیک و غير حضوری مهمی هستند كه از طريق درگاه امور مالياتی كشور به نشانی اينترنتی my.tax.gov.ir قابل دسترسی می باشند.

درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی

ورود به my.tax.gov.ir

با توجه به اين كه استفاده از درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی كشور تا حد زيادی كار را براي افراد ساده تر كرده است، كسانی كه با اين سازمان سر و كار داشته و قصد دريافت خدمات مالياتی را دارند، بايد با اين درگاه الكترونيكی آشنايي كافي داشته باشند. البته توجه داشته باشيد كه براي استفاده از اكثر خدمات غيرحضوری قابل ارائه از طريق اين درگاه، نياز به ثبت نام در آن وجود دارد. يعني در صورتی كه كاربر نسبت به انجام ثبت نام اقدام نكرده و نام كاربری و رمز عبور نداشته باشد، امكان بهره مندی از خدمات اين سامانه را هم نخواهد داشت. با توجه به اهميت اين موضوع، در اين مطلب قصد داريم نحوه ورود و انجام ثبت نام درگاه ملی خدمات سازمان امور مالیاتی را برای شما توضيح دهيم. پس اگر شما هم جزو كسانی هستيد كه نياز به استفاده از خدمات مالياتی داريد، با ما همراه باشيد تا اطلاعات كاملی در مورد اين درگاه و روش ثبت نام آن به دست آوريد.



ورود به my.tax.gov.ir , درگاه خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی

همان طور كه گفتيم، سازمان امور مالياتی كشور با راه اندازی درگاه ملی خدمات مالیات امكان دسترسی به بسياری از خدمات مالياتی را به صورت آنلاين و غير حضوری فراهم نموده است. بنابراين، كاربران می توانند از طريق اين سامانه به خدمات مورد نياز خود دسترسی داشته و از اتلاف زمان و هزينه جهت مراجعات حضوري به سازمان های مالياتی، جلوگيری كنند. اولين گام برای استفاده از اين خدمات آنلاين قابل ارائه در سامانه مذكور، وارد شدن به آن است. از آن جايی كه ممكن است بسياری از كاربران تا كنون از درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی استفاده نكرده يا آشنايی زيادی با آن نداشته باشند، در اين بخش نحوه ورود به آن را برای شما بيان می كنيم. در ادامه هم روش ثبت نام آن را توضيح خواهيم داد تا جهت وارد شدن به اين سامانه و استفاده از خدمات آنلاين آن با مشكلی رو به رو نباشيد.

برای وارد شدن به درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی نيازی به طی كردن مراحل پيچيده و دشوار وجود ندارد. بلكه با انجام يك سری اقدامات ساده به اين درگاه الكترونيكی وارد شده و به امكانات آن دسترسی خواهيد داشت. در اين قسمت اقدامات لازم براي ورود به اين درگاه را به صورت مرحله به مرحله برای شما آورده ايم.

  1. ابتدا لازم است آدرس اينترنتی آن يعنی my.tax.gov.ir را در مرورگر خود قرار داده و جست و جو كنيد. براي ورود به درگاه الكترونيكی سازمان امور مالياتی می توانيد هم از رايانه و لپ تاپ و هم از گوشی موبايل خود استفاده كنيد. يعنی از اين نظر محدوديتی نداريد. اما اگر براي اولين بار به اين سامانه وارد شده و قصد ثبت نام در آن را داريد، بهتر است از سيستم های كامپيوتری استفاده نموده تا در حين ثبت نام با خطا مواجه نشويد.
  2. بعد از اين كه نشانی اينترنتی بالا را سرچ كرديد، منتظر باشيد تا نتايج جست و جوی تان توسط گوگل نمايش داده شود. اولين سايت بالا آمده با همين آدرس را كليك نموده و وارد آن شويد.
  3. در ادامه به صفحه اصلی اين سايت وارد شده و پنجره ورودی آن را مشاهده خواهيد كرد. همان طور كه گفتيم، برای استفاده از خدمات آنلاين درگاه ملی خدمات سازمان امور مالیاتی لازم است نام كاربری و رمز عبور داشته باشيد. پس نام كاربری و رمز عبور خود را در كادرهای مربوطه وارد كرده و بعد از قرار دادن كد امنيتی در جايگاه خود، گزينه «ورود به پنل كاربری» را در پايين اين پنجره بزنيد.

    ورود به my.tax.gov.ir

با طی كردن اين جند مرحله ساده می توانيد به درگاه الكترونيكی سازمان امور مالياتی كشور وارد شويد. در ادامه نحوه انجام ثبت نام در این درگاه الکترونیکی را هم برای شما بیان خواهیم کرد تا در صورتی که تا کنون این کار را انجام نداده اید، موفق به ثبت نام بشوید.

 

ثبت نام در my.tax.gov.ir

در بخش قبل نحوه ورود به درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیات را به صورت کامل برای شما توضیح دادیم. اما همان گونه که مشاهده کردید، برای وارد شدن به این درگاه الکترونیکی نیاز به انجام ثبت نام در my.tax.gov.ir و دریافت نام کاربری و رمز عبور وجود دارد. یعنی تا زمانی که ثبت نام در درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی انجام نداده باشید امکان استفاده از خدمات غیر حضوری آن را هم نخواهید داشت. با توجه به این که درگاه مذکور امکان استعلام بدهی های مالیاتی، استعلام پرونده های مالیاتی و خدمات این چنینی دیگر را به صورت آنلاین برای شما فراهم می کند، بهتر است هر چه زودتر ثبت نام خود را در آن تکمیل کنید. از آن جایی که کاربران زیادی تمایل به نام نویسی در درگاه الکترونیکی سازمان امور مالیاتی و استفاده از خدمات آنلاین آن دارند، در این بخش نحوه ثبت نام در my.tax.gov.ir را هم برای شما بیان می کنیم.

جهت ثبت نام در درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی هم مانند وارد شدن به این سامانه لازم است مراحلی را به صورت گام به گام پشت سر بگذارید. در ادامه مراحل لازم را برای شما آورده ایم تا جهت نام نویسی در این درگاه الکترونیکی با مشکلی مواجه نباشید. این مراحل مورد نیاز برای ثبت نام به شرح زیر می باشند:

  1. ​ابتدا باید وارد این سامانه به نشانی اینترنتی my.tax.gov.ir شوید. در بخش قبل روش ورود به این درگاه را برای شما توضیح داده ایم تا به راحتی بتوانید به آن وارد شوید.
  2. بعد از این که به صفحه اصلی این درگاه الکترونیکی وارد شدید، پنجره ای را به شکل زیر مشاهده خواهید کرد. همان گونه که اشاره کردیم، افرادی که قبل در سامانه ثبت نام کرده و دارای نام کاربری و رمز عبور هستند، می توانند با استفاده از اطلاعات خود به این درگاه وارد شوند. اما اگر تا کنون نسبت به انجام ثبت نام در این درگاه الکترونیکی اقدام نکرده اید، ابتدا باید این فرآیند را انجام دهید. برای این کار از قسمت بالای پنجره ورودی بر روی گزینه «ثبت نام» کلیک کنید.

    ثبت نام در my.tax.gov.ir

  3. با کلیک بر روی گزینه «ثبت نام» در بخش قبل، پنجره دیگری به شکل زیر برای شما نمایش داده می شود. در نتیجه، امکان ثبت نام در my.tax.gov.ir را خواهید داشت. در این قسمت از شما یک سری اطلاعات درخواست می شود که شامل کد ملی یا شناسه ملی، شماره تلفن همراه و تاریخ تولد می باشند. با توجه به این که هم اشخاص حقیقی و هم حقوقی امکان ثبت نام در این سامانه را دارند، اشخاص حقیقی باید کد ملی و حقوقی ها شناسه ملی خود را در کادر اول قرار دهند. به هر حال، بعد از این که همه اطلاعات درخواستی را به درستی وارد کردید،‌ کد امنیتی موجود را هم در جایگاه خود قرار دهید. سپس با توجه به حقیقی یا حقوقی بودن شخص، بر روی گزینه «ثبت نام» یا «ثبت نام اشخاص حقوقی» در پایین پنجره کلیک نمایید.

    ثبت نام درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیات

  4. در صورتی که اطلاعات لازم در بخش قبل را به درستی وارد کرده باشید، رمز عبور مورد نیاز برای وارد شدن به درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی بر روی شماره موبایلی که تعیین کرده اید، فرستاده می شود. بنابراین، ثبت نام شما با موفقیت در این سامانه انجام گرفته و از این به بعد می توانید از خدمات غیر حضوری قابل ارائه در این درگاه الکترونیکی سازمان امور مالیاتی، استفاده کنید.

در این بخش هم روش انجام ثبت نام درگاه ملی خدمات مالیات را برای شما بیان کردیم تا در صورتی که تا کنون در این سامانه نام نویسی نکرده اید، به راحتی موفق به انجام این کار بشوید. بعد از این که ثبت نام تان انجام شد و رمز عبور بر روی شماره موبایل تان ارسال گردید، می توانید با استفاده از نام کاربری که برای اشخاص حقیقی و حقوقی به ترتیب کد ملی و شناسه ملی آن ها است و این رمز عبور، به درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی وارد شده و از خدمات آن استفاده نمایید.

 

 

فراموشی رمز my.tax.gov.ir

تا این جای کار نحوه ورود به my.tax.gov.ir و ثبت نام در آن را توضیح دادیم. پس شما به راحتی می توانید به این درگاه الکترونیکی وارد شده و نسبت به انجام ثبت نام در آن اقدام نمایید. همان طور که مشاهده کردید، بعد از این که ثبت نام خود را با موفقیت در این درگاه الکترونیکی انجام دادید، یک رمز عبور بر روی شماره موبایل شما فرستاده می شود. در نتیجه، با استفاده از نام کاربری که همان کد ملی یا شناسه ملی برای اشخاص حقیقی و حقوقی است و این رمز عبور می توانید به درگاه ملی خدمات مالیات وارد شوید. اما گاهی اوقات ممکن است افراد پیام دریافت رمز را پاک کرده و آن را هم جایی یادداشت نکرده باشند. در واقع رمز عبور خود که برای ورود به این درگاه الکترونیکی الزامی است را فراموش نموده یا گم می کنند. در این گونه موارد هم راه چاره ای وجود دارد.

در صورتی که شما قبلا نسبت به انجام ثبت نام درگاه ملی خدمات سازمان امور مالیاتی اقدام کرده و رمز عبور دریافت نموده اید، اما اکنون به هر دلیل این رمز را فراموش یا گم کرده اید، هیچ لزومی به نگرانی وجود ندارد. چرا که امکان بازیابی این رمز به راحتی برای شما فراهم است. در این قسمت نحوه بازیابی رمز عبور my.tax.gov.ir را برای شما آورده ایم تا در صورت نیاز به این شکل اقدام نمایید:

  1. ابتدا با استفاده از روشی که در ابتدای کار برای شما توضیح دادیم، به درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی my.tax.gov.ir وارد شوید.
  2. در ادامه صفحه ورودی این درگاه الکترونیکی را مشاهده می کنید. با توجه به این که شما اکنون رمز عبور ندارید، نمی توانید به آن وارد شوید. پس بر روی گزینه «فراموشی» در قسمت بالای صفحه کلیک کنید.

    فراموشی رمز my.tax.gov.ir

  3. در ادامه صفحه دیگری برای شما نمایش داده می شود که لازم است کد ملی یا شناسه ملی خود را در آن وارد کنید. با توجه به این که شخص حقیقی یا حقوقی هستید، اطلاعات مربوطه را در این کادر قرار داده و کد امنیتی را هم وارد نمایید. سپس مجددا با توجه به حقیقی یا حقوقی بودن به ترتیب بر روی گزینه «بازیابی رمز عبور» یا «فراموشی رمز – اشخاص حقوقی» کلیک کنید.

    رمز عبور my.tax.gov.ir

  4. در ادامه رمز جدید بر روی شماره موبایلی که وارد کرده اید فرستاده خواهد شد. در نتیجه می توانید با استفاده از این رمز به درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی به آدرس اینترنتی my.tax.gov.ir وارد شوید.

اگر چه بازیابی رمز ورود به این سامانه چندان دشوار نیست، اما بهتر است که این رمز را جایی یادداشت کرده تا مرتبا نیاز به بازیابی آن نداشته باشید. زیرا این کار موجب اتلاف زمان شما خواهد شد.

 

تغییر شماره موبایل در my.tax.gov.ir

در بخش قبل نحوه بازیابی کلمه عبور در صورت فراموشی رمز my.tax.gov.ir را بیان کردیم. بنابراین اکنون اگر شما رمز عبور خود را هم فراموش کنید، به راحتی امکان بازیابی آن را خواهید داشت. اما گاهی اوقات ممکن است افراد قصد تغییر شماره تلفن خود را داشته باشند. زیرا شما در هنگام ثبت نام ملزم به وارد کردن یک شماره تلفن همراه هستید. در ادامه تمام امورات مربوط به این سامانه با آن شماره تلفن انجام می شود. حتی در صورتی که قصد بازیابی رمز عبور درگاه ملی خدمات مالیات را داشته باشید هم کلمه عبور جدید به شماره ای که قبلا تعیین کرده اید، فرستاده می شود. حال ممکن است به دلایل مختلف از جمله تغییر شماره تلفن، قصد تغییر شماره وارد شده در این سامانه را داشته باشید. در این رابطه باید بگوییم که به راحتی امکان انجام این کار وجود داشته و می توانید شماره جدیدتان را در این سامانه ثبت کنید.

جهت تغییر شماره تلفن همراه در سامانه مذکور به نشانی my.tax.gov.ir هم لازم است چند مرحله ساده را طی کنید. در این قسمت نحوه تغییر شماره تلفن و مراحل لازم برای این کار از طریق درگاه ملی خدمات سازمان امور مالیاتی را توضح داده ایم:

  1. ابتدا باید به این درگاه الکترونیکی سازمان امور مالیاتی my.tax.gov.ir وارد شوید. از آن جایی که نحوه ورود به این سامانه را در بخش های قبل بیان کرده ایم، به راحتی می توانید به این سامانه وارد شوید.
  2. در ادامه صفحه ورودی ان را مشاهده خواهید کرد. در صورتی که قصد تغییر دادن شماره تلفن همراه خود را داشته باشید، کافی است از قسمت بالای این پنجره بر روی گزینه «تغییر موبایل» کلیک کنید.

    تغییر موبایل در my.tax.gov.ir

  3. با انتخاب گزینه مذکور در بخش قبل، صفحه دیگری نمایش داده شده که امکان تغییره شماره موبایل درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی از طریق آن وجود دارد. باید کد ملی یا شناسه ملی خود را در کادر مربوطه وارد کرده و سپس شماره تلفن همراه را هم در قسمت مربوط به خود قرار دهید. تصویر امنیتی را در جایگاه خود گذاشته و بر روی گزینه «تغییر شماره همراه» در پایین پنجره کلیک کنید.

    تغییر شماره همراه در my.tax.gov.ir

در ادامه شماره تلفن همراه شما با موفقیت تغییر کرده و از این به بعد شماره همراه جدید در سامانه my.tax.gov.ir برای شما ثبت خواهد شد. پس می توانید اقدامات مختلف از جمله بازیابی رمز عبور را از طریق این شماره جدید انجام دهید.

 

پرداخت الکترونیک در my.tax.gov.ir

نکته بسیار مهم دیگر در رابطه با درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی ، امکان پرداخت قبوض مالیاتی از این طریق می باشد. یعنی افرادی که دارای قبض های مالیاتی بوده و قصد پرداخت آن را دارند، به راحتی می توانند به صورت انلاین این قبض ها را از طریق درگاه ملی خدمات مالیات بپردازیند. استفاده از این درگاه الکترونیکی برای پرداخت قبوض بسیار ساده و سریع بوده و به شما کمک می کند بدون هیچ گونه معطلی قبض های مالیاتی تان را پرداخت نمایید. با توجه به این که بسیاری از مشمولان مالیات که دارای قبض های مالیاتی هستند، دنبال راهی مناسب برای پرداخت قبوض خود می باشند، در این قسمت نحوه پرداخت قبوض مالیاتی از طریق درگاه ملی خدمات سازمان امور مالیاتی را برای شما بیان خواهیم کرد. پس در صورت تمایل به پرداخت قبض های مالیاتی خود به صورت آنلاین، می توانید از این روش استفاده کنید. جهت پرداخت الکترونیک در my.tax.gov.ir کافی است مراحل زیر را طی کنید:

  1. ابتدا به درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی به نشانی اینترنتی my.tax.gov.ir وارد شوید. با ورود به این سامانه از قسمت پایین و سمت راست پنجره ورودی، بر روی گزینه «پرداخت الکترونیک» کلیک نمایید.

    پرداخت الکترونیک در my.tax.gov.ir

  2. با کلیک بر روی گزینه «پرداخت الکترونیک» در بخش قبل به صفحه دیگری منتقل خواهید شد. در این بخش امکان پرداخت الکترونیک در my.tax.gov.ir از دو طریق وجود دارد که در ادامه آن ها را بیان کرده ایم:
  •  روش اول استفاده از شناسه 30 رقمی نسیم است. این شناسه را در کادر شناسه قبض قرار داده و کد امنیتی را هم وارد کنید. سپس بر روی گزینه «بررسی شناسه قبض نسیم» کلیک نمایید تا امکان بررسی اطلاعات و پرداخت قبض از این طریق برای تان فراهم شود.

    نحوه پرداخت الکترونیک در my.tax.gov.ir

  •  روش دوم استفاده از شناسه قبض و شناسه پرداخت است. در این روش باید شناسه قبض مالیاتی خود به همراه شناسه پرداخت آن را در جایگاه های مشخص شده قرار داده و کد امنیتی را وارد کنید. سپس بر روی گزینه «بررسی شناسه قبض و شناسه پرداخت» کلیک نموده تا این شناسه ها بررسی شده و پرداخت قبض انجام گیرد.

    سامانه پرداخت قبوض برخط مالیاتی

به این ترتیب، با استفاده از هر یک از این روش ها که تمایل داشته باشید، می توانید قبض های مالیاتی خود را به صورت آنلاین و در زمانی کوتاه از طریق درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی بپردازید.

 

سوالات متداول درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی

با توجه به این که درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی یک سامانه جدید محسوب می شود، ممکن است کاربران سوالات یا ابهامات زیادی در رابطه با آن داشته باشند. در بیش تر موارد هم سوالات کاربران در زمینه های خاص و یکسان است. به همین دلیل، بخشی تحت عنوان «سوالات متداول» در این درگاه الکترونیکی ایجاد شده و مهم ترین سوالات پاسخ داده شده اند. بنابراین در صورتی که با سوال یا ابهامی مواجه هستید، می توانید در اولین قدم به این بخش مراجعه کرده و سوال خود را از بین سوالات متداول موجود در این بخش از درگاه ملی خدمات مالیات جست و جو کنید. در این قسمت امکان سرچ کردن سوال هم وجود دارد تا کاربر هر چه سریع تر بتواند سوال خود را در میان سوالات موجود پیدا کرده و به پاسخ آن برسد. برای وارد شدن به این بخش کافی است بعد از ورود به درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی ، از قسمت پایین و سمت چپ پنجره ورودی، گزینه «سوالات متداول» را بزنید.

منبع : my.tax.gov.ir



:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : heyvatech

سایت سنجش کارشناسی ارشد به منظور انجام اقدامات لازم پیرامون آزمون های مربوطه به مقطع عالی ارشد فعالیت می کند با توجه به اینکه ثبت نام ، انتخاب رشته و اعلام نتایج کنکور کارشناسی ارشد از طریق سایت سنجش ارشد انجام می شود مطلب امروز را به آن اختصاص داده یم.

 

 

همان طور که می دانیم، سالانه بسیاری از افراد داوطلب شرکت در دوره فوق لیسانس رشته های تحصیلی مختلف می باشند. دلایل شرکت در این دوره ها بسیار متنوع بوده و از بالا بردن سطح علمی تا به دست آوردن شغلی بهتر و مناسب تر را شامل می شوند. به هر حال، داوطلبان باید به عنوان اولین مرحله برای شرکت در دوره کارشناسی ارشد، به سایت ثبت نام کارشناسی ارشد مراجعه کرده و اقدمات لازم را از این طریق انجام دهند. برای ورود به بسیاری از رشته ها و دانشگاه ها نیاز به شرکت در آزمون سراسری وجود دارد؛ اما شرکت در برخی دانشگاه ها و رشته ها هم بدون آزمون و صرفا بر اساس سوابق تحصیلی امکان پذیر است.

سایت سنجش ارشد

ورود به سایت سنجش ارشد

پس شما می توانید برای ثبت نام در رشته های با آزمون یا بدون آزمون دانشگاه های مختلف، از طریق سایت سنجش ثبت نام ارشد اقدام کنید. البته توجه داشته باشید که این سامانه تنها وظیفه ثبت نام را بر عهده نداشته و در ادامه سایر مراحل مربوط به آزمون ارشد هم از این طریق برگزار می شود. بعد از انجام ثبت نام، داوطلبان باید در آزمون مربوطه که توسط سازمان سنجش برگزار می شود، شرکت کنند. در ادامه نتایج آزمون آن ها از طریق سایت اعلام نتایج ارشد منتشر خواهد شد. بنابراین داوطلبان می توانند از نتیجه آزمون خود با خبر شده و اطلاعات کاملی در این باره به دست آورند. بعد از اعلام نتایج هم مجددا داوطلبان باید از طریق سایت انتخاب رشته ارشد نسبت به انتخاب رشته ها و دانشگاه های در اولویت خود اقدام نمایند. در ادامه نتایج نهایی در این سامانه اطلاع رسانی شده و هر فرد از رشته و دانشگاه محل قبولی خود با خبر می شود. در ادامه مطلب به طور کامل به این سامانه و خدمات آن می پردازیم.



سایت سنجش ثبت نام کارشناسی ارشد

همان طور که اشاره کردیم، تمام مراحل لازم برای شرکت در دوره فوق لیسانس از طریق سایت سنجش کارشناسی ارشد انجام می گیرد. از جمله مهم ترین مراحل ورود به این دوره ها، انجام فرآیند ثبت نام می باشد. چه بخواهید در رشته ها و دانشگاه های با آزمون مقطع ارشد شرکت کنید و چه تصمیم داشته باشید در رشته های بدون آزمون این مقطع ادامه تحصیل دهید، در اولین مرحله باید به سایت ثبت نام کارشناسی ارشد مراجعه نموده و اقدامات لازم را از این طریق انجام دهید. البته در هر صورت ابتدا باید دفترچه راهنمای مربوطه را از همین طریق دانلود کرده و مطالعه نمایید. زیرا تمام شرایط و نکات لازم برای ثبت نام در مقطع کارشناسی ارشد در این دفترچه ها توضیح داده شده است. در این بخش توضیحات کاملی در مورد سایت سنجش ارشد و نحوه انجام ثبت نام در این سامانه برای شرکت در دوره های کارشناسی ارشد بیان می کنیم تا آشنایی جامعی با این سامانه و روش استفاده از آن داشته باشید.

افرادی که قصد شرکت در دوره های کارشناسی ارشد در رشته ها و دانشگاه های با آزمون را دارند، ابتدا باید به این سامانه وارد شده و در ادامه ثبت نام خود را از این طریق انجام دهند. البته همان گونه که اشاره کردیم، سایت اعلام نتایج ارشد و سایت انتخاب رشته آن هم دقیقا همین سامانه می باشد که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت. اما اکنون در این بخش نحوه ورود به این سامانه و انجام ثبت نام در آزمون های کارشناسی ارشد را بیان خواهیم کرد. جهت وارد شدن به این سایت و انجام ثبت نام در آزمون هر ارشد هر سال باید مراحل زیر را طی کنید:

  1. در ابتدا لازم است نشانی اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور یعنی www.sanjesh.org را در مرورگر خود قرار داده و جست و جو کنید. سعی کنید برای انجام ثبت نام در این آزمون یا استفاده از سایت انتخاب رشته ارشد، همیشه از رایانه یا لپ تاپ جهت ورود استفاده نمایید. زیرا با توجه به حساسیت بالای ثبت نام و انتخاب رشته کارشناسی ارشد، امکان خطا و ایجاد مشکل در هنگام استفاده از گوشی های موبایل وجود دارد.
  2. به هر حال، بعد از این که آدرس فوق را در مرورگر خود سرچ نمودید، باید اولین سایت بالا آمده در لیست نتایج گوگل که مربوط به سازمان سنجش آموزش کشور می باشد را کلیک کرده و به آن وارد شوید.

     ورود به سایت سنجش ثبت نام کارشناسی ارشد

  3. در ادامه به صفحه اصلی سامانه سازمان سنجش وارد شده و تصویری به شکل زیر را مشاهده می کنید. در بخش سمت راست این صفحه منویی را می بینید که تعدادی گزینه های رنگی در آن وجود دارد. برای ورود به سایت سنجش ارشد ، باید از این منو گزینه «کارشناسی ارشد» که به عنوان دومین گزینه در لیست قرار گرفته است را انتخاب نمایید. 

    سایت سنجش ثبت نام کارشناسی ارشد

  4. سپس به صفحه مربوط به سایت سنجش کارشناسی ارشد وارد خواهید شد. در این قسمت تمام اطلاعیه های لازم در رابطه با ثبت نام در این دوره تحصیلی قرار می گیرد. از جمله مهم ترین این موارد شامل اطلاعیه های ثبت نام، دریافت دفترچه راهنمای ثبت نام و موارد این چنینی دیگر می شوند. البته شما هم چنین می توانید به صورت مستقیم عبارت «سامانه سنجش کارشناسی ارشد» را در مرورگر خود جست و جو کنید تا لینک مربوط به بخش ارشد سایت سنجش بالا آمده و با کلیک بر روی آن، مستقیما به این بخش وارد شوید.

    سایت سنجش کارشناسی ارشد

با انجام این مراحل ساده شما می توانید به سامانه ثبت نام کارشناسی ارشد وارد شده و اطلاعیه های مربوطه به این دوره تحصیلی را در این بخش مشاهده نمایید. در صورتی که قصد ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد را داشته باشید هم لازم است بعد از ورود به این بخش، اقداماتی را انجام دهید که در ادامه آن ها را برای شما آورده ایم. این اقدامات لازم برای ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد شامل موارد زیر می باشند:

  1. همان طور که گفتیم، تمام اطلاعیه های مربوط به این دوره تحصیلی در سایت ثبت نام کارشناسی ارشد قرار می گیرند. در صورتی که در زمان اعلام شده برای ثبت نام در آزمون ارشد به این سامانه مراجعه کرده باشید، لینکی تحت عنوان «سامانه جامع آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال آزمون (ثبت نام)» مشاهده می کنید. باید بر روی این لینک کلیک کرده تا وارد مراحل بعدی ثبت نام آزمون شوید.

    اطلاعیه های سایت سنجش ارشد

  2. در مرحله بعد وارد صفحه دیگری می شوید که باید هزینه شرکت در این آزمون را بپردازید. این کار با خرید کارت اعتباری انجام می گیرد. کافی است از منو موجود در سمت راست این صفحه گزینه «خرید سریال ثبت نام» را انتخاب کنید.

    سایت سنجش ارشد

  3. در ادامه به صفحه پرداخت منتقل شده و باید با استفاده از کارتی که رمز پویا داشته باشد، این هزینه را بپردازید. با پرداخت هزینه آزمون، سریال ثبت نام برای شما صادر خواهد شد. در نتیجه امکان ثبت نام در آزمون ارشد برای شما فراهم خواهد بود.

    خرید اینترنتی کارت اعتباری سازمان سنجش

  4. بعد از این که هزینه آزمون را پراخت کرده و سریال ثبت نام را هم دریافت نمودید، مجددا باید به صفحه ورودی ثبت نام در سایت سنجش ارشد مراجعه کرده و این بار گزینه «ثبت نام» را از منو موجود در سمت راست این صفحه انتخاب کنید.

    ثبت نام سایت سنجش کشور

  5. در صفحه جدید از شما درخواست می شود تا سریال ثبت نام تان را وارد کنید. سریالی که با پرداخت آزمون دریافت کرده اید در این کادر قرار داده و بعد از وارد کردن کد امنیتی، گزینه «ورود به سیستم» را بزنید.

    ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد

  6. در ادامه وارد مراحل اصلی ثبت نام خواهید شد. در اولین مرحله لازم است یک عکس پرسنلی مناسب با فرمت های ارائه شده در دفترچه راهنمای ثبت نام بارگذاری شود. بعد از بارگذاری عکس مناسب، باید گزینه «ارسال عکس» را بزنید.

    شرکت در آزمون کارشناسی ارشد

  7. در ادامه به فرم ثبت نام می رسید. این فرم یکی از مهم ترین مراحل فرآیند ثبت نام شما به حساب می آید که لازم است تمام اطلاعات درخواستی از جمله اطلاعات هویتی، تحصیلی، ارتباطی و سایر موارد را با دقت در آن وارد کنید. در نهایت و بعد از پشت سر گذاشتن تمام مراحل و تکمیل اطلاعات، اطلاعات ثبت نامی شما به طور کامل د یک صفحه نمایش داده می شود که می توانید آن را پرینت گیرید. از جمله اطلاعات مهم موجود در این صفحه شامل شماره پرونده و کد پیگیری صادر شده برای شما می باشند که در ادامه مراحل آزمون و هنگام مراجعه به سایت اعلام نتایج ارشد یا انجام انتخاب رشته به آن ها نیاز خواهید داشت.

    اطلاعات ثبت نام آزمون ارشد

با طی کردن این مراحل، فرآیند ثبت نام شما در آزمون کارشناسی ارشد انجام می گیرد. در صورتی که قصد شرکت در دوره های بدون آزمون ارشد را هم داشته باشید، باز هم باید از طریق همین سامانه اقدام کنید. کافی است بعد از ورود به سایت سنجش کارشناسی ارشد ، لینک مربوط به دوره های بدون آزمون و صرفا بر اساس سوابق تحصیلی را انتخاب نمایید. نحوه ثبت نام در این دوره ها هم تا حد زیادی شبیه به روش ثبت نام آزمون ارشد می باشد. بنابراین، به راحتی می توانید جهت ثت نام در این دوره ا اقدام نمایید. البته تنها تفاوت مهم ثبت نام در این دوره ها، انتخاب رشته ها و دانشگاه های مورد علاقه در هنگام ثبت نام می باشد.

 

سایت سنجش انتخاب رشته کارشناسی ارشد

در بخش قبل توضیحات کاملی در مورد سایت ثبت نام کارشناسی ارشد و نحوه انجام این کار از طریق سامانه مذکور ارائه دادیم. بنابراین، اکنون شناخت کاملی از این سامانه داشته و می توانید به راحتی نسبت به استفاده از آن برای انجام ثبت نام دوره های ارشد اقدام کنید. اما همان طور که گفتیم، تنها وظیفه سایت سنجش ارشد انجام ثبت نام این آزمون ها نمی باشد. بلکه در ادامه امکان مشاهده نتایج اولیه و انتخاب رشته هم از طریق این سامانه وجود دارد. داوطلبانی که نسبت به ثبت نام در آزمون های کارشناسی ارشد اقدام می کنند، باید در زمان تعیین شده توسط سازمان سنجش در این آزمون ها شرکت کرده و در ادامه جهت مشاهده اولیه نتایج و انجام انتخاب رشته اقدام نمایند. برای انجام این کار باید به سایت انتخاب رشته ارشد مراجعه شود. با توجه به اهمیت این سامانه برای داوطلبان، در ادامه به بیان آن و روش انجام انتخاب رشته از این طریق می پردازیم.

داوطلبان برای ورود به سایت انتخاب رشته سازمان سنجش هم لازم است مراحلی مشابه با ورود به سامانه ثبت نام ارشد را طی کنند. این مراحل لازم برای ورود به سامانه انتخاب رشته به شرح زیر می باشند:

  1. در اولین قدم باید نشانی اینترنتی سازمان سنجش را سرچ نمایید. برای این کاز آدرس اینترنتی www.sanjesh.org را در مرورگر خود قرار داده و جست و جو نمایید.
  2. بعد از نمایش داده شدن نتایج جست و جوی شما توسط گوگل، باید اولین سایت با عنوان «سازمان سنجش» را انتخاب کرده و به آن وارد شوید.

    ورود به سایت سنجش انتخاب رشته کارشناسی ارشد

  3. پس از ورود به سامانه اصل سازمان سنجش و آموزش کشور، باید از طریق منو موجود در سمت راست این صفحه گزینه «کارشناسی ارشد» را انتخاب کنید. به این ترتیب می توانید به سامانه انتخاب رشته ارشد وارد شده و از این طریق نسبت به انجام انتخاب رشته اقدام نمایید.

    سایت سنجش انتخاب رشته ارشد

  4. در ادامه به سایت سنجش کارشناسی ارشد وارد شده و تصویری به شکل زیر را مشاهده خواهید کرد. در این بخش لینک های مربوط به این دوره تحصیلی قرار داده شده اند و شما می توانید لینک مربوط به فرآیندی که قصد انجام آن را دارید، انتخاب کنید.

    سایت سنجش انتخاب رشته کارشناسی ارشد

همان طور که مشاهده کردید، با پشت سر گذاشتن این مراحل ساده می توانید به سایت انتخاب رشته ارشد وارد شوید. بعد از ورود به این سامانه خواهید توانست فرآیند انتخاب رشته و هم چنین مشاهده نتایج اولیه آزمون را از این طریق انجام دهد. با توجه به اهمیت بسیار زیاد فرآیند انتخاب رشته در آزمون های ارشد، در ادامه نحوه انجام این کار را هم برای شما بیان خواهیم کرد. جهت انجام انتخاب رشته در این سامانه کافی است مراحل زیر را به صورت گام به گام و دقیقی طی کنید.

  1. در اولین مرحله باید لینکی با عنوان «سامانه جامع آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال آزمون (کارنامه اولیه و انتخاب رشته)» را انتخاب کنید. در صورتی که در زمان تعیین شده برای اعلام نتایج اوله و نتخاب رشته به سایت انتخاب رشته ارشد مراجعه کرده باشید، این لینک را مشاهده خواهید کرد.

    سایت اعلام نتایج کنکور کارشناسی ارشد

  2. در ادامه به صفحه دیگری مانند تصویر زیر وارد می شوید که باید در این صفحه از منو موجود در سمت راست، گزینه «ورود به سیستم» را انتخاب کنید.

    سایت آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته

  3. سپس مشاهده می کنید که دو راه جهت ورود به سامانه انتخاب رشته برای شما وجود دارد. یکی استفاده از شماره پرونده و کد پیگیری ثبت نام می باشد و دیگری استفاده از شماره پرونده به همراه کد ملی است. همان طور که در بخش قبل گفتیم، بعد از تکمیل فرآیند ثبت نام در سایت ثبت نام کارشناسی ارشد شماره پرونده و کد پیگیری به شما داده می شود. هر کدام از این اطلاعات را که در اختیار دارید، وارد کرده و بعد از قرار دادن کد امنیتی در جایگاه خود، گزینه «ورود به سیستم» را بزنید.

    سایت اعلام نتایج کارشناسی ارشد

  4. در ادامه به بخش میز کار خود وارد می شوید. همان طور که می بینید، گزینه های مختلفی برای مشاهده نتایج اولیه آزمون و انجام انتخاب رشته وجود دارد. اگر قبلا نتایج اولیه را مشاهده کرده اید، می توانید گزینه «انتخاب رشته» را انتخاب نمایید. در غیر این صورت ابتدا نتایح را مشاهده کرده و بعد از تحلیل مناسب آن، به بخش انتخاب رشته وارد شوید.

    مشاهده نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد

  5. در ادامه باید یک سری اطلاعات مهم را در این بخش از سایت سنجش ارشد تکمیل نمایید. این اطلاعات را با دقت تکمیل کرده و به مرحله بعد بروید.

    وارد کردن اطلاعات در سایت سنجش کشور

  6. در نهایت نوبت به ثبت کد رشته های مورد نظر می رشد. سعی کنید ابتدا کد رشته ها را انتخاب کرده و در این قسمت آن ها را با دقت وارد نمایید تا دچار اشتباه نشوید. البته بعد از وارد کردن هر کد رشته، نام رشته و دانشگاه رو به روی ان ظاهر می شود تا داوطلبین با کم ترین احتمال خطا مواجه باشند. بعد از ورود همه کد رشته ها، گزینه «تایید و ادامه» را بزنید تا انتخاب رشته شما ثبت گردد.

    سامانه انتخاب رشته ارشد

این موارد هم مراحل لازم برای انجام انتخاب رشته در سایت سنجش کارشناسی ارشد می باشند. در ادامه با اعلام زمان انتشار نتایج نهایی از سوی سازمان سنجش آموزش کشور هم می توانید از طریق همین سایت نتایج نهایی خود را مشاهده کنید. در ادامه نحوه ورود به سایت اعلام نتایج ارشد و روش مشاهده این نتیجه ها را هم برای شما توضیح خواهیم داد.

 

 

سایت سنجش نتایج کارشناسی ارشد

شاید یکی از حساس ترین مراحل موجود در فرآیند آزمون ارشد هر سال را بتوان همین بخش مشاهده نتایج آن دانست. با توجه به این که اکنون نحوه استفاده از سایت انتخاب رشته ارشد را می دانید، به راحتی می توانید انتخاب رشته خود را در این آزمون انجام دهید. بنابراین بعد از انجام انتخاب رشته، هم زمان با اعلام انتشار نتایج نهایی کنکور ارشد در سایت سازمان سنجش کشور، باید به این سامانه مراجعه نموده و از نتایج نهایی خود مطلع شوید. در واقع با مراجعه به سایت اعلام نتایج ارشد شما می توانید رشته و دانشگاه محل قبولی خود را مشاهده کرده و جهت انجام مراحل ثبت نام در دانشگاه محل قبولی، اقدام نمایید. با توجه به اهمیت و حساسیت بالای مشاهده نتایج کارشناسی ارشد، در این بخش هم به سامانه اعلام نتایج ارشد پرداخته و روش مشاهده نتایج نهایی از این طریق را برای شما بیان خواهیم کرد.

جهت ورود به سامانه اعلام نتایج هم لازم است مراحلی مشابه با مراحل ورود به سایت ثبت نام کارشناسی ارشد را طی کنید. در ادامه به طور مختصر اقدامت لازم برای ورود به این سامانه را توضیح خواهیم داد:

  1. ابتدا باید نشانی اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور را در مرورگر خود سرچ کرده و به آن وارد شوید.
  2. بعد از ورود به صفحه اصلی سامانه سنجش، لازم است از طریق منو رنگی موجود در سمت راست اینت صفحه گزینه «کارشناسی ارشد» را انتخاب نمایید.

    سایت سنجش کشور

  3. در نهایت شما به سایت سنجش کارشناسی ارشد وارد شده و می توانید از این طریق نسبت به مشاهده نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد خود اقدام کنید.

    سایت سنجش کارشناسی ارشد

بعد از انجام این اقدامت شما به سامانه اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد وارد شده و می توانید از این طریق از رشته و دانشگاه محل قبولی خود را که به صورت نهایی مشخص شده است، مطلع شوید. در ادامه نحوه مشاهده نتیجه آزمون از طریق سایت اعلام نتایج ارشد را هم برای شما بیان کرده ایم تا در این زمینه هم با مشکلی مواجه نباید. جهت این امر هم لازم است اقداماتی را به شرح زیر انجام دهید.

  1. در اولین مرحله باید لینک مربوط به اطلاعیه اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد سال آزمون خود را از طریق سایت سنجش ارشد انتخاب نمایید.

    سایت سنجش نتایج کارشناسی ارشد

  2. در ادامه وارد صفحه دیگری می شوید که جهت مشاهده نتایج باید از منو موجود در سمت راست و بالای این صفحه، گزینه «ورود به سیستم» را بزنید.

    سایت مشاهده نتایج نهایی کنکور ارشد

  3. سپس به بخش ورود به حساب کارری خود خواهید شد. همانند مشاهده نتایج اولیه و انجام انتخاب رشته، برای ورود به این بخش یا باید شماره پرونده و کد پیگیری و یا شماره پرونده و کد ملی خود را وارد کنید. بعد از این که هر کدام از این اطلاعات را وارد نمودید، باید کد امنیتی را هم د کادر مربوطه قرار داده و گزینه «ورود به سیستم» را بزنید.

    سایت اعلام نتایج کارشناسی ارشد

  4. در نهایت به صفحه زیر وارد می شوید که گزینه های مختلفی برای شما قابل مشاهده می باشد. باید گزینه «مشاهده کارنامه نهایی» را از نی قسمت انتخاب کنید تا نتایج نهایی آزمون ارشد برای شما نمایش داده شده و از رشته و دانشگاه محل قبولی تان مطلع شوید.

    مشاهده کارنامه نهایی کنکور ارشد

با طی کردن این مراحل می توانید نسبت به مشاهده نتایج نهایی آزمون ارشد اقدام کنید. روش مشاهده نتایج دوره های بدون آزمون کارشناسی ارشد هم دقیقا به همین صورت است. اکنون که روش کار با سامانه اعلام نتایج ارشد را هم فرا گرفته اید، اطلاعات کافی برای استفاده از بخش های مختلف سایت سنجش کارشناسی ارشد در اختیار داشته و جهت استفاده از این سامانه با مشکلی مواجه نخواهید بود.

 

تمام داوطلبان شرکت در دوره های کارشناسی ارشد چه با آزمون و چه بدون آزمون باید به سایت ثبت نام کارشناسی ارشد مراجعه کرده و اقدامات لازم را از این طریق انجام دهند. در واقع تمام مراحل لازم برای شرکت در دوره های تحصیلی مقطع فوق لیسانس از طریق سایت سنجش ارشد قابل دسترسی است. ما در این جا شما را به طور کامل با سامانه ثبت نام، سایت انتخاب رشته ارشد و اعلام نتایج این آزمون آشنا کردیم. هم چنین، روش انجام ثبت نام، انتخاب رشته و مشاهده نتایج نهایی آزمون از طریق سایت اعلام نتایج ارشد را هم به طور مفصل برای شما توضیح دادیم. بنابراین اکنون اطلاعات کاملی در رابطه با این سامانه و خدمات آن در اختیار دارید. در نتیجه، اگر قصد شرکت در آزمون کارشناسی ارشد یا دوره های بدون کنکور این مقطع را دارید، مشکلی برای ثبت نام، انتخاب رشته و مشاهده نتایج از طریق سایت سنجش کارشناسی ارشد نخواهید داشت.

منبع : سایت سنجش کارشناسی ارشد



:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 22 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : heyvatech

امکان دریافت و مشاهده ابلاغیه الکترونیکی شورای حل اختلاف از طریق سامانه ابلاغ وجود دارد و دیگر برای پیگیری ابلاغیه شورای حل اختلاف نیاز به مراجعه حضوری نیست. در این نوشتار این موضوع را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

 

 

در حال حاضر، هر فردی می تواند به راحتی نسبت به مشاهده ابلاغیه الکترونیکی شورای حل اختلاف اقدام نماید. همان طور که می دانید، ابلاغیه پیامی است که از طرف دادگاه، دادسرا، شورای حل اختلاف یا سایر مقام های قضائی برای فردی فرستاده شده و از او درخواست می شود کاری را انجام داده یا به دادگاه و شورای حل اختلاف مراجعه نماید. این ابلاغیه می تواند برای آگاه کردن فرد متهمی که از او شکایتی صورت گرفته، نتیجه یک پرونده و یا موارد این چنینی دیگر باشد. در گذشته ابلاغیه ها به صورت کاغذی و در بیش تر موارد به وسیله ماموران برای افراد فرستاده می شد. بنابراین، هر فرد بعد از دریافت ابلاغیه باید در زمان مشخص به مکان تعیین شده مراجعه می کرد. اما اکنون این شرایط تغییر کرده و افراد ابلاغیه الکترونیکی شورای حل اختلاف را دریافت خواهند کرد. به عبارتی، دیگر ابلاغیه ها به صورت حضوری ارسال نمی شود و افراد باید با روش های دریافت الکترونیکی آن ها آشنا باشند.

ابلاغیه الکترونیکی شورای حل اختلاف

با توجه به تلاش قوه قضائیه در سال های گذشته برای ایجاد سامانه های مناسب جهت ارائه خدمات خود به صورت آنلاین، بخش زیادی از خدمات این ارگان از جمله مشاهده ابلاغیه ها به صورت غیر حضوری امکان پذیر گردیده است. بنابراین لازم است برای دریافت ابلاغیه الکترونیکی شورای حل اختلاف به سامانه در نظر گرفته شده برای این کار مراجعه نمود. با توجه به این که مواجه شدن با امورات این چنینی برای هیچ فردی غیرممکن نیست، بهتر است با نحوه مشاهد این ابلاغیه ها از طریق سایت در نظر گرفته شده توسط قوه قضائیه آگاهی داشته باشید. ما در این جا سامانه مربوطه برای دریافت این ابلاغیه ها را به طور کامل توضیح داده و نحوه مشاهده آن ها را هم بیان خواهیم کرد. هم چنین به روش پیگیری ابلاغیه الکترونیکی شورای حل اختلاف هم اشاره خواهیم کرد تا در صورت نیاز بتوانید این ابلاغیه ها را پیگیری کنید. پس در ادامه با ما همراه باشید.

 

بیشتر بخوانید: سامانه ثنا



سامانه دریافت ابلاغیه الکترونیکی شورای حل اختلاف

با توجه به این که امکان دریافت ابلاغیه برای هر فردی وجود دارد، آشنایی با روش دریافت آن می تواند به شما در رفع هر چه سریع تر مشکلات این چنینی کمک نماید. همان طور که گفتیم، قوه قضائیه برای ارائه بسیاری از خدمات خود سامانه هایی را راه اندازی نموده تا کاربران مجبور به مراجعه حضوری به شعب این ارگان نباشند. از جمله این موارد می توان به سامانه دریافت ابلاغیه الکترونیکی شورای حل اختلاف اشاره کرد. بنابراین، افراد برای دریافت ابلاغیه های خود کافی است به این سامانه مراجعه کرده و دیگر هیچ گونه نیازی به مراجعه حضوری آن ها به شعب شورای حل اختلاف وجود ندارد. از آن جایی که آشنایی با این سامانه و خدمات آن بسیار اهمیت دارد، در این بخش نحوه مراجعه به آن را به طور کامل توضیح داده و در ادامه روش مشاهده ابلاغیه الکترونیکی شورای حل اختلاف از این طریق را هم بیان خواهیم کرد.

برای استفاده از سامانه ابلاغیه الکترونیکی شورای حل اختلاف ابتدا باید به آن وارد شده و در ادامه اقدامات لازم برای مشاهده ابلاغیه ها را انجام دهید. جهت ورود به این سامانه هم راه دشواری را پیش رو نداشته و با طی کردن چند مرحله ساده می توانید به آن وارد شوید. این مراحل شامل موارد زیر می باشند.

  1. ۱ابتدا باید آدرس الکترونیکی این سامانه را در مرورگر خود جست و جو نمایید. برای این کار عبارت eblagh.adliran.ir را در مرورگرتان نوشته و سرچ کنید.
  2. ۲در ادامه و بعد از بالا آمدن نتایج جست و جوی تان، اولین سایت نمایش داده شده با آدرس اینترنتی مذکور و با عنوان «سامانه احراز هویت ثنا» را کلیک کرده و وارد شوید.

    مشاهده ابلاغیه الکترونیکی شورای حل اختلاف

  3. ۳در نهایت به صفحه اصلی این سایت وارد شده و می توانید نسبت به مشاهده ابلاغیه های خود از این طریق اقدام نمایید.

    دریافت ابلاغیه الکترونیکی شورای حل اختلاف

با پشت سر گذاشتن این مراحل می توانید به سامانه مذکور وارد شوید. در ادامه نحوه مشاهده و پیگیری ابلاغیه الکترونیکی شورای حل اختلاف را برای شما توضیح می دهیم تا در انجام این کار با مشکلی مواجه نباشید.

 

بیشتر بخوانید: مشاهده ابلاغیه با کد ملی

 

نحوه مشاهده ابلاغیه الکترونیکی شورای حل اختلاف

شاید شما هم مانند بسیاری از افراد جامعه فکر می کنید دچار هیچ گونه کار اشتباه و خلافی نشده اید و به همین دلیل امکان دریافت ابلاغیه الکترونیکی شورای حل اختلاف برای شما وجود ندارد. اما این روزها دیگر تفکرات این چنینی قدیمی شده و ممکن است به هر دلیل برای شما ابلاغیه صادر شود. برای مثال، ممکن است فردی با مراجعه به شورای حل اختلاف از شما شکایت کرده باشد. در این گونه موارد شما در مقام متهم هستید و باید در زمانی که شورای حل اختلاف تعیین می کند، ‌برای دفاع از خود مراجعه نمایید. در صورتی که ابلاغیه الکترونیکی شورای حل اختلاف را مشاهده نکرده و جهت این امر به شورا مراجعه نکنید، فرصت دفاع از خود را از دست داده و ممکن است بعدا با دردسر مواجه شوید. به همین دلیل، بهتر است با نحوه مشاهده ابلاغیه های شورای حل اختلاف اگاه شده و هر از چند گاهی این سامانه را چک کنید.

جهت مشاهده ابلاغیه الکترونیکی شورای حل اختلاف هم مانند ورود به این سایت باید یک سری اقدامات را انجام دهید که در ادامه آن ها را توضیح می دهیم. این اقدامات لازم برای مشاهده ابلاغیه ها شامل موارد زیر می شوند.

 

  1. ۱ابتدا باید به سامانه دریافت ابلاغیه ها وارد شوید. روش ورود به این سامانه را در بخش قبل برای شما توضیح داده ایم؛ بنابراین مشکلی جهت انجام این کار نخواهید داشت.
  2. ۲ بعد از این که در صفحه ورودی مشاهده ابلاغیه ها قرار گرفتید، با استفاده از کشو موجود در سمت راست صفحه به سمت پایین حرکت کنید. در این قسمت از شما درخواست می شود شماره ملی و رمز عبورتان را وارد کنید. بعد از ورود این اطلاعات به صورت دقیق، گزینه «مرحله بعد» را بزنید. توجه کنید که برای استفاده از این سامانه حتما باید از قبل ثبت نام تان را انجام داده باشید. اگر تا کنون در این سایت ثبت نام نکرده اید، بر روی گزینه «من در این سایت ثبت نام نکرده ام» کلیک نموده و مراحل ثبت نام را طی کنید. در نهایت رمز عبوری به شما داده خواهد شد که می توانید با ورود به همین صفحه، به مراحل بعدی بروید.

    پیگیری ابلاغیه شورای حل اختلاف

  3. ۳همان طور که گفتیم، برای ورود به سامانه دریافت ابلاغیه الکترونیکی شورای حل اختلاف به شماره ملی و رمز عبور نیاز خواهید داشت. در صورتی که رمز عبور خود را هم فراموش کرده باشید، هیچ لزومی به نگرانی وجود ندارد؛ زیرا امکان بازیابی آن به سادگی وجود دارد. برای این کار در قسمت پایین صفحه ورود، بر روی گزینه «رمز عبور خود را فراموش کرده ام» کلیک کنید. سپس به صفحه ای مانند شکل زیر وارد می شوید که از شما درخواست می شود برخی اطلاعات خود از جمله شماره ملی، سریال شناینامه، پست الکترونیک، تاریخ تولد و شماره تلفن همراه را وارد کنید. بعد ار ورود این اطلاعات کد امنیتی را هم در جایگاه خود قرار داده و گزینه «ارسال کد فعال سازی» را بزنید. دو کد فعال سازی به موبایل و ایمیل شما ارسال می شود. هر دو را در جایگاه خود قرار داده و گزینه «دریافت رمز شخصی جدید» را بزنید تا این رمز برای تان فرستاده شود.سامانه شورای حل اختلاف
  4. ۴به هر حال، بعد از این که اطلاعات لازم برای ورود را در جایگاه خود قرار داده و گزینه «مرحله بعد» را کلیک کردید، یک کد فال سازی به گوشی موبایل تان فرستاده می شود. این کد را هم باید در جایگاه خود قرار داده و گزینه «ورود» را بزنید.

    دریافت ابلاغیه الکترونیکی شورای حل اختلاف

  5. ۵ در نهایت به صفحه مشاهده ابلاغیه الکترونیکی شورای حل اختلاف وارد خواهید شد. در این صفحه مانند شکل زیر چند باکس مختلف را مشاهده می کنید که مهم ترین آن ها شامل «ایلاغیه های جدید» و « ابلاغیه های مشاهده شده» می باشند. اگر قصد مشاهده ابلاغیه های جدید را دارید، بر روی گزینه اول کلیک کنید. در صورتی هم که می خواهید ابلاغیه های قبلی تان را مجددا بررسی کنید، گزینه دوم ر انتخاب نمایید.

    نحوه دیدن ابلاغیه الکترونیکی شورای حل اختلاف

  6. ۶بعد از انتخاب هر کدام از گزینه ها در مرحله قبل، ابلاغیه های موجود برای شما نمایش داده خواهند شد. به این ترتیب شما می توانید این موارد را مشاهده کرده و  اطلاعات لازم را به دست آورید. هم چنین امکان چاپ کردن هر یک از ابلاغیه ها که بخواهید هم برای شما وجود دارد. برای این کار کافی است بر روی ابلاغیه مورد نظر خود کلیک کرده تا صفحه جدیدی حاوی اطلاعات این ابلاغیه به همراه چندین گزینه برای شما نمایش داده شوند. این گزینه ها در قسمت پایین صفحه قرار گرفته و امکان مشاهده نسخه چاپی و پرینت ان را برای شما فراهم می کنند. جهت چاپ کردن ابلاغیه باید بر روی گزینه «دریافت نسخه چاپی ابلاغیه» کلیک کنید.

    پیگیری ابلاغیه الکترونیکی شورای حل اختلاف

در این بخش هم نحوه مشاهده و بررسی ابلاغیه الکترونیکی شورای حل اختلاف از طریق سامانه در نظر گرفته شده برای این کار توسط قوه قضائیه را به طور مفصل توضیح دادیم. بنابراین شما به راحتی می توانید با ثبت نام در این سامانه، به حساب کاربری خود وارد شده و از ابلاغیه های جدیدی که برای تان صادر می شود اطلاع پیدا کنید. در ادامه نحوه پیگیری ابلاغیه الکترونیکی شورای حل اختلاف را هم برای شما توضیح خواهیم داد. 

 

بیشتر بخوانید: فراموشی رمز سامانه ثنا

 

پیگیری ابلاغیه الکترونیکی شورای حل اختلاف

تا این جای کار نحوه ورود به سامانه ابلاغیه الکترونیکی شورای حل اختلاف را برای شما بیان کردیم و روش مشاهده این ابلاغیه ها را توضیح دادیم. به این ترتیب، دیگر مشکلی برای ورود به این سایت و مشاهده ابلاغیه های خود نخواهید داشت. حال سوالی که ممکن است در این گونه موارد پیش بیاید این است که اگر ما به سامانه مذکور مراجعه کردیم و ابلاغیه ای هم برای مان صادر شده باشد، باید چه کنیم. در ابتدا باید این ابلاغیه را به طور کامل مطالعه نموده و ببینید در چه زمینه ای صادر شده است. گاهی اوقات ابلاغیه ها صرفا یک اطلاع رسانی بوده و خبری را به شما می رسانند. در نتیجه، نیازی به پیگیری آن ها وجود ندارد. اما برخی مواقع این ابلاغیه ها از اهمیت بیش تری برخوردار بوده و شما با مشاهده ابلاغیه الکترونیکی شورای حل اختلاف مجبور به واکنش خواهید بود. در این موارد راه هایی برای پیگیری ابلاغیه در نظر گرفته شده است.

چگونه ابلاغیه شورای حل اختلاف را پیگیری کنم؟

اولین روش برای انجام این کار استفاده از سامانه پیامکی در نظر گرفته شده می باشد. برای این کار کافی است عدد 0 را به شماره 500049 پیامک کنید تا راهنمای استفاده از این سامانه برای شما ارسال گردد. با انجام این کار، راهنمایی های لازم جهت دریافت اطلاعات مورد نیاز پرونده تان را با کمک اطلاعات موجود در ابلاغیه به دست خواهید آورد. به طور کلی برای دریافت راهنمایی های لازم در مورد خلاصه پرونده باید عدد 1، دریافت رمز پرونده عدد 2، شعبه رسیدگی کننده و آدرس عدد 3 و ارسال پیشنهاد و انتقاد عدد 9 را به این شماره ارسال نمایید. به این ترتیب، راهنمایی های لازم برای پیگیری ابلاغیه الکترونیکی شورای حل اختلاف در هر مورد به شما ارائه خواهد شد. اگر چه استفاده از این سامانه پیامکی کار شما را برای پیگیری ابلاغیه بسیار راحت می کنید، اما روش دیگری هم برای پیگیری کردن ابلاغیه الکترونیکی شورای حل اختلاف وجود دارد و آن هم مراجعه حضوری به این مراکز است.

 

بیشتر بخوانید: پیامک ابلاغیه الکترونیکی

در صورتی که در خصوص دریافت ابلاغیه الکترونیکی شورای حل اختلاف سوالی دارید

 

ابلاغیه الکترونیکی شورای حل اختلاف نیاز به استفاده از ابلاغیه های کاغذی قدیمی که به همراه ماموری برای افراد فرستاده می شدند را از بین برده است. با توجه به ارائه بسیاری از خدمات قوه قضائیه به صورت آنلاین و از طریق سامانه های مختلف، امکان دریافت ابلاغیه الکترونیکی شورای حل اختلاف هم از این طریق به وجود آمده است. به این ترتیب، افراد می توانند با مراجعه به سایت در نظر گرفته شده برای این مورد، نسبت به مشاهده ابلاغیه الکترونیکی شورای حل اختلاف اقدام نمایند. ما در این جا نحوه ورود به سامانه مربوطه برای این کار را توضیح داده و روش مشاهده ابلاغیه ها در این سایت را هم بیان کردیم. هم چنین به نحوه پیگیری ابلاغیه الکترونیکی شورای حل اختلاف پرداختیم تا در صورت نیاز به راحتی بتوانید این ابلاغیه ها را پیگیری نموده و خود را برای انجام مراحل بعدی آماده کنید.

منبع : ابلاغیه الکترونیکی شورای حل اختلاف



:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 دی 1400 | نظرات ()